Home Recreatiegebied Kardinge Referenties Contact

Introductie en kennismaking

Recreatiegebied Kardinge is een uitstekende locatie voor een kennismakings- of introductiedag voor school of opleiding. Samen met u zal een programma worden samengesteld bestaande uit verschillende activiteiten. Indien gewenst kan er ook gebruik worden gemaakt van lunch of barbecue.
Om u een indruk te geven treft u hieronder een programma dat mogelijk kan worden gebruikt als kennismakings- of introductiedag.


Introductiedag

Het programma zal aanvangen om 13:00 uur
Na de ontvangst zal de groep in kleinere groepjes worden gedeeld. Elke groep zal gaan beachvolleyballen, boogschieten en skien, steeds samen met een andere groep.
Bij het beachvolleybal zullen de verschillende groepen tegen elkaar spelen. Het skien zal gezamenlijk plaatsvinden onder begeleiding van een ervaren instructeur. Ook het boogschieten zal deskundig worden begeleid. De activiteiten duren een uur, waarna gewisseld zal worden. Na afloop van de activiteiten vind een gezamenlijke barbecue plaats. Om 19:00 uur is het programma afgelopen.


Wanneer u geinteresseerd bent in de mogelijkheden en / of vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. We zullen met u een programma samenstellen dat voldoet aan uw wensen!